Jdi na obsah Jdi na menu
 


Na co jsme s paničkou úplně zapoměli? No nenapsali jsme o tom, že na podzim roku 2008 se mojí mamce Sáře narodili štěňátka, takže mám mladší sourozence:o)) a dokonce jednoho z nich si odnesli Pražáci, kteří měli mého brášku Jonáška, který se jim ztratil a už se nenašel. Nyní mají mladšího brášku Kryštofa, který je mi moc podobný.

 

Obrazek

3.1.2009 ná opět pro velký úspěch navštívil Houdini s páníčkama. Páníček Houdiniho jménem Péťa si šel zajezdit na sjezdovku a my pesani a naše paničky jsme šli na pořádnou prochajdu. Přidali se k nám i Terinka s Lenkou a Davidem.

 Na Sv. Valentýna nás doma v Aši navštívili paničky přátelé z Francie. Byli pozvaní na maturitní ples a u nás byli ubytovaní. Lidičky tady se v sobotu sešlo lidí, že jsem nevěděl, za kým jít dřív. Uvítali jsme u nás Annette s Joshuou a Daviem. Další den po nich přijela i Annette sestra Irene s manželem Gabrielem a jejich synem Markem.

Obrazek

Obrazek

V měsíci únor poslala moje panička fotku do soutěže s časopisem "Psí sporty"  na téma pes v pohybu. Vzhledem k velké konkurenci jsme se bohužel neumístili. 

Soutěžní fotka: 

 

Obrazek

  Další fotku, kterou panička poslala do soutěže můžete vidět na těchto stránkách, kde pro mě můžete i hlasovat, tedy pokud se vám líbím:

http://www.blesk.cz/nejpes?action=profil&id=5923

Jedná se o soutěž s deníkem Blesk o nej psa. Je zde 10 kategorií. Panička mě zařadila do kategorie nejelegantnější pes.

Už dlouho jsme sem s paničkou nenapsali žádné naše zážitky. Tak se budem moc snažit to teď dohnat, protože se toho událo celkem dost.

Především bychom se měli zmínit, že jsme navštívili naší společnou kamarádku Marušku, které moje panička šla v roce 2007 na svatbě za svědkyni a která má v současné době krásnou holčičku jménem Eliška. Po svátcích a po silvestru jsme je navštívili a tak trochu jsme společně oslavili příchod nového roku:o))

 

Obrazek

 

Pak se povedlo mojí paničce zorganizovat přednášku o canisterapii, o které přijela popovídat do Klubu důchodců naše společná kamarádka Jindřiška s mým kamarádem Briardem Jackem

 

Obrazek

Taky jsme navštívili našeho kamaráda ze Sokolovska Houdiniho a popřáli jsme mu k jeho 1. narozeninám. Byla tam i Terinka s páníčkama.

 

Obrazek

Zatím největší událostí tohoto roku (25.4.2009) byla svatba našich přátel - Lenky a Davida (jsou to páníčkové mojí kamarádky Terinky). Na svatbě jsem sice nebyl, ale panička ano.

 

Obrazek

No a mimo všech těchto událostí jsme chodili samozřejmě na bezva prochajdy a taky jsme šli opět Metazáckou stezku.

 

Obrazek

 

Dne 6.6.2009 jsme se zúčastnili voříškiiády v Chodově. Bohužel, žádnou cenu jsme nezískali, ale neva, budem pilně trénovat a příště jim to natřem. Předvedli jsme tam krátkou ukázku frisbee

 

Obrazek

Cenu nám vyfoukla naše kamarádka Terinka :o))

 No a setkali jsme se tam s našimi přáteli ze Sokolovska :o)

 Obrazek

 06/09 jsme se stali členy Russell-klubu, který založili v Chebu. Tak se snad už budou konat pořádné srazy a další jiné akce, o kterých vás určitě budeme informovat.

 20. červen jsme prožili ve znamení srazu russellů. Vyrazili jsme s paničkou do Chebu. V 15.00 hod jsme se tam měli sejít s dalšíma russellíkama. Byli jsme překvapeni, kolik se nás tam sešlo. Samozřejmě, že s námi vyrazila i moje kamarádka Terinka s páníčkama (vlastně se jelo jejich autem). Bylo nás tam celkem 12 russellů a vypadá to, že si založíme vlastní občanské sdružení a pak teprv bude šrumec, neboť budem organizovat různé procházky a akce.

Obrazek

Páníčkové měli trochu problémy nás všechny společně vyfotit:o))

 Červenec měla panička dost pracovní, takže se toho zas tak moc nedělo. Jasně, že jsme chodili na různé prochajdy k vodě, do lesa apod., ale nebylo to takové akční. I když, zas až taková pravda to taky není. Musím vzpomenout "Letní kynologické slavnosti v Aši", kdy jsme s paničkou divákům předvedli krátkou ukázku z frisbee a ještě taky agility. Taky jsme vyhráli 2. místo v soutěži o nejrychlejšího psa, takže akce přeci jen byla.

Chci se teď především zmínit o 1. srpnu 09, kdy jsme se jeli podívat do Františkových Lázní na naší psí rodinku. Ve Fr. L. bydlí můj otec a přijeli tam páníčkové mojí maminky až z Českých Budějic.  Takže to bylo takové rodinné psí setkání. No a ještě ten samý den jsme jeli s celou mou rodinkou do Chebu na sraz russellů. Zkrátka to byl náročný den. Fotky najdete na rajčeti (viz odkaz na oblíbené stránky). Zde přikládáme aspoň jednu:

 

ObrazekMonty JRT

 Zatím největší událostí roku 2009 byla naše dovolená, kterou jsme strávili na LVT v Doubravce, kdy jsme se soustředili na výcvik hlavně agility a taky trochu dog-frisbee. Bylo to super, pořádně jsme si to užili.

 

Obrazek